26 May 2023

Äventyrerskan Annelie Pompe delar sina erfarenheter med möbelbranschen i inspirerande föreläsning

I en unik föreläsning för Möbel & Interiörföretagen, delade äventyrerskan och inspirationskällan Annelie Pompe sina otroliga erfarenheter och lärdomar.


Pompe, som har utmanat sina egna gränser genom att bestiga berg, dyka i djupa hav och utforska extrema miljöer. Hon bjöd in till en spännande diskussion om hur man kan applicera äventyrets anda, mod och meditation i sin vardag.

Under föreläsningen berättade Pompe om de utmaningar och faror hon har ställts inför under sina äventyr runt om i världen. Hon betonade vikten av att ha en vision och ett tydligt mål för att övervinna hinder och nå framgång. Pompe påpekade också att flexibilitet och anpassningsförmåga är avgörande för att kunna hantera oväntade situationer..

Många gånger har jag stått inför oförutsedda utmaningar som har krävt att jag snabbt ändrar min plan eller anpassar mig till nya omständigheter, förklarade Pompe. Det är samma sak i möbelbranschen. Ibland måste man kunna tänka utanför ramarna och vara beredd på att göra ändringar för att möta marknadens behov och kundernas önskemål.

Flera representanter från MIBO närvarade vid föreläsningen och uttryckte sin uppskattning över Pompe's perspektiv och insikter. Många inspirerades av hennes berättelser.

Annelie Pompe har genom sin föreläsning omfamnat MIBO deltagarna som en frisk vind. Hennes unika erfarenheter och insikter kommer förhoppningsvis att fungera som inspiration och hjälpa branschen att fortsätta utforska nya vägar och utmana traditionella normer i sin strävan efter framgång och nyskapande.