26 August 2022

Leverantörer storsatsar på Möbelmässan Göteborg

Vi har haft två år av inställda möbelmässor i Sverige, konstaterar George Makdessi på Möbel och Interiörföretagens Branschorganisation, MIBO, samarbetspartner till Möbelmässan Göteborg. Aktörerna i branschen upplever nu ett uppdämt behov av att träffas och nätverka. Just därför tror vi att höstens mässa kan locka ovanligt många utställare och besökare.

Hjort Knudsen gör tidernas satsning på Möbelmässan Göteborg.

– I år visar vi för första gången alla våra produktgrupper. Det blir massor av nyheter, säger Jonas Törnqwist, försäljningschef i Sverige.

Bland utställarna finns även Aneta Lighting, som grundades i Växjö 1947. Sedan dess har de levererat dekorativ hembelysning och lampskärmar.

Foto: Aneta Lighting

– Vi vill självklart träffa våra befintliga kunder, men hoppas också kunna knyta nya kontakter. Vi ser verkligen fram emot mässan! säger Pernilla Landley, platschef.

En annan utställare är PBJ, en ny aktör på den svenska möbelmarknaden.

– Vi levererar högkvalitativa och hållbara möbler i lite högre prislägen, säger Johan Schönborg, svensk representant på PBJ Designhouse.

Materialen varierar, med kvalitet och hållbarhet som gemensamma nämnare. PBJ's primära utbud är matbord och stolar i hemmiljö.

– Det är också vad vi fokuserar på Möbelmässan Göteborg. Framförallt vill vi få kontakt med inköpsansvariga inom svensk möbelhandel som vill jobba med en dansk designleverantör. Vi har stora förväntningar inför årets mässa.

Entrébiljetter till Möbelmässan Göteborg att hämta kostnadsfritt HÄR!


av Inredningsnyheter.se